VIDEO Tauber: Ridicarea imunității lui Ilan Șor este răzbunarea pentru impeachement și alegerile din Bălți
Full Article 2 minutes read

VIDEO Tauber: Ridicarea imunității lui Ilan Șor este răzbunarea pentru impeachement și alegerile din Bălți

Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” consideră solicitarea procurorului general interimar, privind ridicarea imunității de deputat a lui Ilan Șor drept o răzbunare din partea președintei țării, Maia Sandu. 

„Spectacol ieftin și de prost gust. Noi venim în apărarea liderului nostru Ilan Șor. Ceea ce se întâmplă astăzi în Parlament este un circ cu clovnii care au rămas. Noi îi vedem zilnic în Parlament, Guvern, Președinție. Puterea aceasta mincinoasă nu este în stare să le ofere oamenilor pâine și le bagă cu de-a sila circ pe gât”, a comentat Marina Tauber.

Deputata fracțiunii Partidul „ȘOR” susține că formațiunea pe care o reprezintă este ținta unor abuzuri din partea guvernării.

„Este răzbunare din cauza mai multor declarații făcute de Ilan Șor. Am fost ținta unor abuzuri din partea guvernării. I-am deranjat cu procedura de impeachment a Maiei Sandu, cu declarația privind statul capturat de gruparea PAS și din cauza alegerilor din mun. Bălți. Vreau să vă spun că este ridicol faptul că cei care au promovat valori europene astăzi utilizează Procuratura în calitate de bâtă ieftină”, a mai spus Tauber.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și reprezentanții Președinției nu au comentat acuzațiile. Amintim că, în cadrul ședinței plenare din 16 decembrie, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a prezentat nouă cereri, recepționate de la Procuratura Generală. Instituția solicită încuviințarea Parlamentului, în vederea arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală a președintelui Fracțiunii Partidul Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, pe nouă capete de acuzare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: