(VIDEO) „Toți cântau cu ea în ambulanță”. Tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare vrea să scrie o carte
Full Article 3 minutes read

(VIDEO) „Toți cântau cu ea în ambulanță”. Tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare vrea să scrie o carte

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta intenționează să scrie o carte, care să servească drept inspirație pentru persoanele aflate în dificultate. În același timp, familia adună bani pentru proteze.

Livia este sora Marcelei Paladi (după căsătorie, Marcela a luat numele de Moleșteanu). Într-o discuție cu Alexandru Ciolac, reprezentantul StopHAM, aceasta a explicat că familia colectează bani pentru proteze, după ce Marcela a rămas fără picioare.

„Domnul care era la volan a telefonat părinții și și-a recunoscut vina în totalitate. Asta e tot. Nu a venit la spital, nu a vorbit cu noi, nimeni nu s-a apropiat din partea lui, să întrebe măcar cum se simte sora mea”, a povestit femeia.

Aceasta a mai spus că familia Marcelei este determinată să lupte pentru pedepsirea conducătorului auto, responsabil pentru producerea accidentului. În prezent, sora sa rămâne în spital.

„Ea își dorește atât de mult să trăiască, să iasă, să alerge. Noi vom merge cu foaia și pixul să luăm lecții de viață de la ea. Un suflețel de 25 de ani ne-a arătat că faptul că Dumnezeu ne-a dat viață, ea trebuie trăită la maxim. Marcela a fost mereu activă, a dansat cred că 7-8 ani a mers la dansuri. Dansuri sportive. Era mereu în mișcare, la alergat, să se plimbe, noi locuind lângă parc. O persoană mai activă și mai pozitivă nu am întâlnit”, a mai relatat Livia.

Marcela intenționează să scrie o carte: „Să menționeze toată durerea, fericirea, toate persoanele care i-au fost alături. Vrea să menționez băieții care s-au oprit lângă ea. Au scos centura de la pantaloni, au încercat să oprească hemoragia până la sosirea ambulanței. Băieților de la ambulanță un mare mulțumesc. Și acum îmi spune cum toți cântau cu ea în ambulanță. Vă spunem tuturor un mare mulțumesc”.

 

Amintim că accidentul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie. Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în capitală. Aceasta a ieșit din autoturism pentru a plasa semnul de semnalizare, pentru a evita producerea unui alt accident. În acel moment, un BMW a lovit-o, tânăra fiind practic strivită între cele două autoturisme.

Pe 14 februarie, Marcela a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care roagă persoanele care au posibilitate să o ajute financiar pentru recuperare. Conturile unde puteți dona sunt AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: