VIDEO Tronsonul de cale ferată Basarabeasca-Berezino, funcțional. Când va fi pus în circulație 
Full Article 40 second read

VIDEO Tronsonul de cale ferată Basarabeasca-Berezino, funcțional. Când va fi pus în circulație 

După două luni de lucrări, tronsonul de cale ferată Basarabeasca-Berezino este funcțional. Un anunț în acest sens a fost făcut de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. 

Tronsonul va fi pus în circulație din septembrie, inițial, pentru transportul de marfă.

Amintim că în iunie Andrei Spînu a semnat cu omologul său ucrainean, Oleksandr Kubrakov, Memorandumul de înțelegere pentru dezvoltarea tronsonului de cale ferată Basarabeasca – Berezino.

„În exact 2 luni, tronsonul de cale ferată Basarabeasca – Beryzino e funcțional. Mulțumesc tuturor pentru implicare”, a menționat Spînu, pe Telegram.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: