VIDEO Un autoturism a intrat în coliziune cu un camion la Cahul. Sunt victime
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un autoturism a intrat în coliziune cu un camion la Cahul. Sunt victime

Un accident grav s-a produs în dimineața zilei de 6 mai în preajma localității Câșlița Prut, raionul Cahul. Salvatorii din sudul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare, după ce un automobil de model VAZ, în care se aflau două persoane s-a tamponat într-un autotractor de model MAN. Impactul a fost fost atât de puternic, încât unul dintre șoferi a murit pe loc.

Potrivit Inspectoratului Naționale pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la 112 a fost înregistrat la 10:10. Imediat la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri. Aceștia au stabilit că doi bărbați au rămas blocați între fiarele autoturismului VAZ. Angajații IGSU au reușit evacuarea promptă a persoanelor din autovehiculul avariat.

În urma accidentului, pasagerul în vârstă de 69 de ani s-a ales cu diverse traumatisme și a fost preluat de medici la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale, iar conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, a decedat pe loc.

Contactată de NM, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu a precizat că, din primele informații, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (precipitații sub formă de ploaie) autotractorul de model MAN cu semiremorcă, ín curba periculoasă între satul Cîșlița Prut și satul Giurgiulești, a frînat, iar ulterior semiremorca a derapat pe contrasens și s-a tamponat în autoturismul de model VAZ.

Circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul urmează a fi stabilite ulterior.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: