(VIDEO) Un bărbat din Comrat a fost reținut, după ce a amenințat oamenii legii cu o armă de vânătoare
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Un bărbat din Comrat a fost reținut, după ce a amenințat oamenii legii cu o armă de vânătoare

Un bărbat a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi comis o încălcare în trafic, iar ulterior a înjurat și amenințat ofițerii de patrulare cu o armă. Incidentul s-a produs în noaptea de 14 spre 15 noiembrie, în jurul orei 02:30, în orașul Comrat.

Șoferul unui Fiat a fost somat să oprească mașina, deoarece se deplasa cu viteză sporită. Bărbatul, însă, și-a continuat drumul, iar la scurt timp, a abandonat mașina, descuiată, în fața unei case. Deoarece era necesară identificarea proprietarului (posesorului) mijlocului de transport, polițiștii au recurs la ridicarea mașinii.

La un moment dat, din gospodărie, a ieșit un bărbat care avea asupra sa o armă de vânătoare. Polițiștii l-au convins să renunțe la armă, pentru a evita o tragedie. Astfel, arma a fost ridicată, aceasta fiind deținută ilegal.

Totuși, bărbatul fiind indignat că i se ridică mașina, a amenințat și înjurat polițiștii. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Comrat.

Bărbatul de 36 de ani este documentat pentru „Amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească”, dar și pentru „nestoparea mașinii la indicațiile poliției”.

Pentru acțiunile sale, șoferul riscă o amendă care ar putea ajunge la 67.500 de lei, până la 180 de ore de muncă nenumărată în folosul comunității, sau până la 2 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: