VIDEO Un bărbat din Drochia și unul din Chișinău au fost reținuți pentru comiterea a două crime
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un bărbat din Drochia și unul din Chișinău au fost reținuți pentru comiterea a două crime

Doi bărbați, bănuiți de comiterea a două crime, au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Ciocana. Indivizii sunt originari din mun. Chișinău și r-nul Drochia, ambii cu vârstele de 22 ani, la moment fără loc permanent de trai.

La 1 iunie a fost depistat primul cadavru, într-o construcție nefinalizată amplasată pe str. M. Sadoveanu din capitală. Victima avea urme de moarte violentă pe suprafața corpului. Alt cadavru a fost depistat pe data de 10 iunie, pe aceeași stradă, de asemenea cu urme de moarte violenta pe suprafața corpului. Victimele erau ambii bărbați, unul de 34, iar altul de 66 de ani.

Cadavrele acestora au fost duse la Centrul de Medicină Legală, pentru a putea fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

În urma expertizei medico-legale s-a stabilit că ambele victime au decedat în urma loviturilor aplicate pe diferite zone ale corpului.

Oamenii legii au reușit să rețină ambii suspecți. În cadrul audierilor, aceștia şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, povestind cu amănunte circumstanţele în care au avut loc crimele. Potrivit lor, conflictul cu victimele s-ar fi iscat după ce bănuiții au consumat băuturi alcoolice.

Actualmente ei se află în custodia poliţiei capitalei, fiind reținuți pentru 30 de zile în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetaţi penal în baza art. 151 alin.(4) și anume „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei”.

Conform legislației, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 până la 15 ani.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: