VIDEO Un blogger originar din Moldova, accidentat la Moscova. Șoferul mașinii care l-a lovit a murit
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un blogger originar din Moldova, accidentat la Moscova. Șoferul mașinii care l-a lovit a murit

Bloggerul Nicolae Lebedev, originar din Republica Moldova și cunoscut drept „Nekoglai” a fost accidentat în centrul Moscovei. El era la volanul unui Porsche Panamera, iar alături se afla luptătorul MMA Ashab Magomedov. La un moment dat, mașina a fost lovită de un alt automobil. În urma accidentului a murit șoferul celuilalt autoturism, informează RBC.

Poliția din Moscova a precizat că accidentul s-a produs în apropierea stației de metrou „Belarus” și au fost implicate trei mașini.

Potrivit canalului de Telegram 112, în urma accidentului a murit Oleg Șipaev, un șofer de 31 de ani, care a intrat cu mașina în Porsche-ul bloggerului moldovean. În urma impactului, autoturismul său a fost proiectat într-un camion. Nekoglai și pasagerul său s-au lovit la cap.

Atenție, limbaj licențios


***

Nekoglai are 22 de ani și s-a născut la Chișinău. Acesta și-a pierdut devreme părinții și de la 10 ani a fost crescut de către fratele său mai mare. El este pasionat de jocuri video și stream-uri. Acum trei ani, el și-a făcut account pe TikTok, iar în 2021 a ajuns să aibă peste 1 milion de urmăritori, fiind unul dintre cei mai urmăriți tik tokeri vorbitori de rusă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: