VIDEO Un deținut de 26 de ani, cercetat pentru șantaj. Obținea fotografii intime ale unor femei, apoi le şantaja
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un deținut de 26 de ani, cercetat pentru șantaj. Obținea fotografii intime ale unor femei, apoi le şantaja

Acțiunile unui deținut în vârstă de 26 de ani au fost documentate de oamenii legii. Acesta iniția conversații pe rețelele de socializare cu persoane de gen feminin și le determina să-i expedieze fotografii intime. Ulterior, le amenința că va răspândi informațiile obținute la rude și solicita diverse sume de bani.

Totodată, suspectul a racolat un bărbat de 29 ani din orașul Florești, care anterior își ispășise pedeapsa pentru furturi în penitenciarul din Soroca, prin intermediul căruia primea banii transmiși de victime.

Potrivit Poliției, la începutul lunii iulie, o femeie de 35 ani din Căușeni a depus o plângere, comunicând că a fost constrânsă să transmită suspectului suma de 64 000 de lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la cei doi membri ai grupului, au fost ridicate acte confirmative de transferuri bănești, cartele telefonice folosite la infracțiunile comise de către ei, ciorne cu evidența sumelor bănești obținute în urma acțiunilor de șantaj.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru infracțiune de șantaj, iar persoanele vinovate riscă până la 7 ani de închisoare.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: