VIDEO Un jandarm din România s-a ales cu dosar penal, după ce a căzut de pe cal la parada de 1 decembrie
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un jandarm din România s-a ales cu dosar penal, după ce a căzut de pe cal la parada de 1 decembrie

Un jandarm din România, care a căzut de pe cal în timpul paradei din 1 Decembrie, este cercetat de procurorii militari, informează ȘtirileProTV pe 15 decembrie. Sesizarea vizează o pretinsă neglijență în serviciu pentru că „ar fi părăsit neregulamentar calul”.

Incidentul a fost surprins de un bucureștean, de Ziua Națională a României. Este vorba despre un jandarm, care a fost filmat în timpul unei încercări nereușite de a urca pe un cal. După ce se urcă pe cal, bărbatul se chinuie să își păstreze echilibrul, însă.. alunecă în scurt timp, pe partea cealaltă a animalului.

Înregistrarea a devenit rapid virală, înregistrând peste 1000 de distribuiri în doar 13 ore de la publicarea pe Facebook.

Conducerea Jandarmeriei București a aflat despre această înregistrare și a reacționat la acea dată printr-un comunicat de presă: „A fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare. De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: