VIDEO Un șofer a ajuns cu mașina pe aleea de pe bulevardul Grigore Vieru din Chişinău
Full Article 50 second read

VIDEO Un șofer a ajuns cu mașina pe aleea de pe bulevardul Grigore Vieru din Chişinău

Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Grigore Vieru din capitală. Un automobil a trecut de gardul aleii și a ajuns pe gazonul acesteia. Pentru NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Svetlana Scripnic a declarat că șoferul automobilului a părăsit locul accidentului. În același timp, pasagerul vehiculului a suferit traume ușoare. 

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 2 aprilie, la ora 02:52. Pentru NM, reprezentanta Poliției a declarat că un automobil de model Volkswagen s-a lovit în obstacol, în parapet.

„Cu traume ușoare s-a ales pasagerul de pe bancheta din față”, a comunicat ofițerul de presă al poliției capitalei.

Șoferul a părăsit locul accidentului. „Stabilim circumstanțele, iar șoferul urmează a fi găsit și atras la răspundere pentru accident rutier și părăsire”, a precizat reprezentanta Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: