VIDEO Un șofer de 23 de ani a organizat o adevărată cursă prin capitală, în încercarea de a scăpa de poliție
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un șofer de 23 de ani a organizat o adevărată cursă prin capitală, în încercarea de a scăpa de poliție

Un conducător auto din capitală, în vârstă de 23 de ani, a organizat o adevărată cursă prin oraș, după ce a ignorat somațiile oamenilor legii și a încercat să fugă de poliție. El a fost, totuși, oprit și s-a dovedit că se deplasa fără permis de conducere. Într-un comunicat de presă publicat pe 25 iunie, forțele de ordine menționează că nu vor tolera comportamentul șoferilor care pun în pericol viața altor oameni. 

Cazul a avut loc pe 23 iunie, în jurul orei 22:00. Oamenii legii au observat un șofer care se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui BMW, la intersecția străzilor Ciuflea cu București.

La semnalul inspectorilor de patrulare de a opri autoturismul, șoferul a ignorat somația și a accelerat, deplasându-se cu viteză excesivă spre sectorul Botanica. A fost solicitat ajutorul unor echipaje de patrulare, dar și a BPRO a Direcției de Poliție a municipiul Chișinău. În scurt timp, șoferul automobilului a fost oprit la intersecția bd. Dacia cu str. Hristo Botev.

Bărbatul, de 23 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, se afla la volanul unei mașini cu numere străine și nu avea permisul de conducere la el. Acesta nu se afla în stare de ebrietate.

Pentru faptul că a opus rezistență oamenilor legii i-au fost aplicate cătușele și a fost condus la sediul poliției pentru documentare, iar mașina a fost dusă la parcarea specială.

Cazul este documentat în continuare de Inspectoratul de poliție Botanica.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere provoacă tragedii și că nu va tolera asemenea comportament în trafic. 

De la începutul acestui an, din cauza vitezei excesive și neadaptate la condițiile din trafic, au decedat 42 de persoane în 232 de accidente rutiere. Alte 263 de persoane au rămas cu sechele pe viață, se mai arată în comunicat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: