(VIDEO) Un șofer de camion din Republica Moldova a murit într-un accident în Bulgaria
Full Article 50 second read

(VIDEO) Un șofer de camion din Republica Moldova a murit într-un accident în Bulgaria

Un bărbat originar din Republica Moldova a murit după ce camionul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un alt camion. Accidentul s-a produs pe traseul Șumen – Karnobat, regiunea Burgas, Bulgaria. Informația despre deces a fost confirmată de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) pe 28 iulie. Impactul s-a produs în dimineața zilei de miercuri  în regiunea Burgas, Bulgaria.

Ambasada Republicii Moldova la Sofia s-a autosesizat și a solicitat informații de la Direcția regională de interne referitor la circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile locale, prin intermediul Direcției regionale Burgas a Ministerului Afacerilor Interne al Bulgariei au informat misiunea noastră diplomatică că șoferul camionului, cetățean al Republicii Moldova a decedat.
MAEIE precizează că ambasada țării noastre la Sofia va oferi asistența consulară necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit la noi în țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: