(VIDEO) Un șofer de camion din Republica Moldova a murit într-un accident în Bulgaria
Full Article 50 second read

(VIDEO) Un șofer de camion din Republica Moldova a murit într-un accident în Bulgaria

Un bărbat originar din Republica Moldova a murit după ce camionul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un alt camion. Accidentul s-a produs pe traseul Șumen – Karnobat, regiunea Burgas, Bulgaria. Informația despre deces a fost confirmată de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) pe 28 iulie. Impactul s-a produs în dimineața zilei de miercuri  în regiunea Burgas, Bulgaria.

Ambasada Republicii Moldova la Sofia s-a autosesizat și a solicitat informații de la Direcția regională de interne referitor la circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile locale, prin intermediul Direcției regionale Burgas a Ministerului Afacerilor Interne al Bulgariei au informat misiunea noastră diplomatică că șoferul camionului, cetățean al Republicii Moldova a decedat.
MAEIE precizează că ambasada țării noastre la Sofia va oferi asistența consulară necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit la noi în țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: