VIDEO Urmărire ca în filme, în Chișinău. Cinci mașini de poliție au gonit după un șofer, condamnat la închisoare
Full Article 1 minutes read

VIDEO Urmărire ca în filme, în Chișinău. Cinci mașini de poliție au gonit după un șofer, condamnat la închisoare

Cinci mașini de poliție au urmărit astăzi, pe străzile capitalei, un șofer care conducea „neuniform” un Renault și care a refuzat să oprească autovehiculul, după ce a fost somat de oamenii legii. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că bărbatul ar fi creat, prin acțiunile sale, „nenumărate” situații de accident în trafic.  

„La somarea de a stopa mașina, bărbatul de la volan a accelerat și a creat nenumărate situații de accident în trafic, continuându-și cu viteză excesivă deplasarea și efectuând manevre periculoase, ceea ce a creat și mai multe bănuieli polițiștilor. Pentru stoparea acestuia au fost implicate 5 echipaje de poliție”, anunță IGP.

Potrivit sursei citate, șoferul a fost reținut, după jumătate de oră de urmărire. Acesta are 43 de ani și este originar din Bubuieci.

Sursa citată precizează că bărbatul se eschiva de organele de drept, după ce a fost condamnat pe teritoriul Republicii Moldova la 15 ani de închisoare pentru escrocherie și fals în acte. Acesta a fost condamnat și pe teritoriul României pentru contrabandă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: