VIDEO Urmărire ca în filme pe străzile capitalei. Un minor este bănuit că a furat 16 mașini timp de două luni
Full Article 1 minutes read

VIDEO Urmărire ca în filme pe străzile capitalei. Un minor este bănuit că a furat 16 mașini timp de două luni

Un adolescent în vârstă de 17 ani, domiciliat în capitală, este cercetat penal, fiind bănuit de furtul a cel puțin 16 mașini. Potrivit unui comunicat publicat miercuri, 26 februarie, de către poliția capitalei, băiatul și-a recunoscut vina. 

Minorul a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica și Buiucani din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, în urma plângerilor parvenite din partea mai multor conducători auto.

Minor suspectat că a comis 16 răpiri de automobile pe teritoriul capitalei

Un minor în vârstă de 17 ani, domiciliat în capitală, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica și Buiucani din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea mai multor răpiri a unităților de transport.http://politiacapitalei.md/minor-suspectat-ca-a-comis-16-rapiri-de-automobile-pe-teritoriul-capitalei/

Geplaatst door Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău op Woensdag 26 februari 2020

Potrivit oamenilor legii, adolescentul spărgea lacătul de la uși, după care se plimba prin oraș, iar ulterior, abandona autoturismele, de multe ori, avariate. Valoarea totală a prejudiciilor se ridică la 126 000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că minorul pe parcursul lunilor ianuarie-februarie, a comis cel puțin 16 cazuri de răpire a unităților de transport pe teritoriul capitalei. În cadrul audierilor, minorul și-a recunoscut vinovăția.

Acesta nu este la prima abatere de la lege și a fost cercetat penal și anterior pentru infracțiuni similare. Dacă va fi găsit vinovat, adolescentul riscă de la 3 la 5 ani de închisoare.

Susțineți-ne cu un LIKE la pagina noastră de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: