(VIDEO) Urmărire ca în filme la Ialoveni. Un șofer în stare de ebrietate a încercat să fugă de poliție
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Urmărire ca în filme la Ialoveni. Un șofer în stare de ebrietate a încercat să fugă de poliție

Un bărbat de 33 de ani din Mileștii Mici, raionul Ialoveni a încercat să fugă de poliție. Pentru a-l opri, oamenii legii au împușcat în cauciucurile automobilului. Incidentul s-a produs în jurul orei 02:00 pe traseul Ialoveni – Costești.

Potrivit poliției, ofițerii de patrulare, care se aflau la supravegherea traficului rutier, au somat conducătorul unui automobil de model Nissan, care se deplasa neuniform. Acesta însă nu s-a conformat și a accelerat încercând să fugă de oamenii legii.

Ofițerii au solicitat suportul polițiștilor din Ialoveni pentru a opri automobilul și a identifica șoferul.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost blocat, însă șoferul și-a continuat acțiunile pentru a se eschiva, accidentând un automobil al poliției.

Oamenii legii au fost nevoiți să aplice arma de foc din dotare, fiind efectuate mai multe împușcături verticale de avertizare, ulterior în cauciucurile automobilului somat. În cele din urmă a fost posibilă stoparea unității de transport.

Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că șoferul avea o concentrație de alcool de 1,59mg/l în aerul expirat.

În automobil se mai aflau trei pasageri. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: