(VIDEO) Valerii Meladze, în șoaptă la un concert în Dubai: „Slava Ucrainei”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Valerii Meladze, în șoaptă la un concert în Dubai: „Slava Ucrainei”

Cunoscutul interpret rus Valeri Meladze a continuat în șoaptă fraza: „Slavă Ucrainei” în timpul unui concert pe care l-a susținut pe 31 decembrie în Dubai. 

„-Slava Ucrainei, frate!”, s-a adresat unul dintre fani.

„-Slava”, a răspuns Valerii Meladze.

Amintim că, Valerii Meladze a chemat autoritățile Rusiei să oprească războiul din Ucraina, încă din primele zile ale invaziei.

După invazia Ucrainei, mai multe celebrități care locuiesc în Rusia și-au exprimat deschis punctul de vedere, publicând mesaje împotriva războiului. Printre aceștia se numără: Ivan Urgant, Svetlana Loboda, Andrei Makarevici, Boris Grebenșikov, Denis Kleaver, Maxim Galkin, Kristina Orbakaite, Garik Harlamov, ș.a. Unii dintre ei se confruntă în prezent cu consecințe neplăcute.

La polul opus, unele celebrități susțin decizia președintelui rus Vladimir Putin. Pe 18 martie, artiști precum Polina Gagarina, Nicolai Rostorguev, Oleg Gazmanov au evoluat pe scenă, într-un concert cu peste 200 000 de participanți, consacrat împlinirii a 8 ani de la anexarea Crimeei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: