Vila de la Condriţa, dată în folosinţă refugiaţilor din Ucraina. Maia Sandu: „Sunt cazați 34 de oameni”
Full Article 1 minutes read

Vila de la Condriţa, dată în folosinţă refugiaţilor din Ucraina. Maia Sandu: „Sunt cazați 34 de oameni”

Vila de la Condrița a devenit gazdă pentru 34 de refugiați ucraineni. Declarația a fost făcută de președintele Maia Sandu. 

„La Condrița sunt cazați 34 de oameni de câteva zile. Toate spațiile pe care le avem le facem disponibile. Totodată, vreau să le mulțumesc cetățenilor că și-au oferit propriile case refugiaților și ajută. Este un lucru extraordinar și trebuie apreciat”, a declarat președinta Maia Sandu, în cadrul emisiunii Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV, potrivit replicamedia.md.

Odată cu alegerea în funcția de președinte, Maia Sandu a spus că va continua să locuiască în apartamentul său. Cât despre vila prezidențială de la Condrița, președinta țării a precizat că administrația prezidențială încearcă să reducă cheltuielile de întreținere a vilei.

Amintim că, a fost creată o și petiție online prin care s-a solicitat ca vila de la Condrița să fie transformată în centru de plasament pentru femei.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: