Zilele de sărbătoare nelucrătoare în mai: Cum vor activa școlile și grădinițele din Chișinău
Full Article 40 second read

Zilele de sărbătoare nelucrătoare în mai: Cum vor activa școlile și grădinițele din Chișinău

Primăria municipiului Chișinău a făcut public pe 26 aprilie programul după care instituțiile educaționale din capitală vor activa în zilele de sărbătoare nelucrătoare în luna mai.

Astfel, pe 30 aprilie și 8 mai, în ajunul zilelor de sărbătoare – instituțiile vor activa conform programului de activitate de la ora 07:00 până la ora 17:00.

Pe 3 și 10 mai – programul de activitate al instituțiilor va fi stabilit de la 07:00 – 16:00.

Municipalitatea informează că la solicitarea părinților, aflați în situația de imposibilitate stringentă și motivată de a prelua copiii mai târziu, se vor organiza grupe de serviciu pentru cei mici.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: