„Zona de lucru este îngrădită”. Termoelectrica, după ce un microbuz a ajuns într-un șanț de pe strada Paris
Full Article 50 second read

„Zona de lucru este îngrădită”. Termoelectrica, după ce un microbuz a ajuns într-un șanț de pe strada Paris

Termoelectrica a venit cu mai multe precizări, după ce un microbuz a ajuns într-un șanț de pe strada Paris din capitală. Întreprinderea notează că au fost instalate indicatoare care arată faptul că traficul este sistat în zona respectivă.

„Zona de lucru este îngrădită, fiind dotată cu panouri, plasă şi cu semne de circulație, conform normelor în vigoare, care informează despre faptul că traficul este sistat în zonă în legătură cu executarea lucrărilor de reparația capitală a rețelelor termice”, se arată în mesajul celor de la Termoelectrica.

Totodată, întreprinderea informează că „reabilitarea rețelei termice din strada Paris are loc în baza unei autorizații eliberate de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație, pentru perioada 6-16 august curent”.

„Organele competente au intervenit prompt, iar șoferul a fost sancționat conform legislației. Termoelectrica regretă incidentul produs și recomandă șoferilor și pietonilor să respecte regulile de semnalizare rutieră”, se mai arată în același mesaj.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: