100% online: Cartea Verde și RCA acum în RunPay – rapid, comod, avantajos Ⓟ

Tot mai multe servicii devin disponibile online, iar asigurările nu fac excepție. Acum, în RunPay, puteți încheia Cartea Verde și RCA (asigurarea de răspundere civilă auto) în doar câteva minute, fără să vizitați birourile și fără să pierdeți timp la cozi.

Cartea Verde, în doar câteva secunde
Pentru cei care plănuiesc să călătorească în străinătate cu mașina personală, procesul de obținere a asigurării Cartea Verde a devenit și mai simplu. Chiar acum, o puteți achiziționa online pe site-ul my.runpay.com în doar câteva clicuri.

Avantaje:

  • Obținere rapidă, în câteva secunde.
  • Documente și timp necesar la minimum.
  • Proces complet online, fără bătăi de cap.

Ofertă specială: Începând cu 10 decembrie, la achiziționarea asigurării Cartea Verde, fiecare client beneficiază de o reducere de -25% la asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate. O oportunitate excelentă de a vă proteja pe voi și pe cei dragi, economisind bani.

Încheiați Cartea Verde chiar aici.

Începând cu 1 ianuarie 2025, va fi și mai simplu: o modificare legislativă va elimina necesitatea tipăririi pe hârtie, fiind suficient să o păstrați în format electronic pe telefon.

RCA – acum și online
Proprietarii de mașini nu mai trebuie să își facă griji cu privire la termenul de reînnoire al asigurării obligatorii. Acum, RCA este disponibil pentru încheiere complet online pe platforma RunPay.

Este suficient să accesați linkul, să introduceți datele necesare și veți primi imediat polița de asigurare. Comoditatea și siguranța sunt principiile de bază ale platformei.
Încheiați RCA chiar aici.

De ce să alegeți RunPay?
RunPay s-a dovedit de-a lungul timpului un partener de încredere pentru servicii financiare și de asigurare. Cu noua funcție de încheiere online a polițelor de asigurare, platforma face încă un pas pentru a simplifica viața clienților săi.

Printre avantaje:

  • Rapiditate și comoditate.
  • Procese transparente.
  • Bonusuri atractive pentru clienți.


Soluția ideală pentru șoferii moderni
Dacă apreciați timpul vostru și doriți să beneficiați de servicii de calitate fără complicații inutile, RunPay este cea mai bună alegere. Încheiați Cartea Verde și RCA chiar acum, fără să părăsiți locuința, și bucurați-vă de confortul soluțiilor digitale.

Accesați my.runpay.com și convingeți-vă singuri: asigurarea poate fi simplă, rapidă și avantajoasă!

RunPay — sistemul național de plăți din Moldova, cu peste 17 ani de experiență în oferirea unui serviciu de calitate pentru achitarea diverselor servicii prin multiple instrumente de plată, inclusiv numerar, carduri bancare și MIA. Peste 2500 de terminale de plată, aproximativ 500 de servicii disponibile pentru plată pe site-ul my.runpay.com și în aplicația mobilă RunPay, precum și toate serviciile Mia QR RunPay pentru afaceri.

Serviciul Relații cu Clienți:
Telefon: (+373) 22-855-888
GSM: (+373) 60-608-886, (+373) 78-662-222
E-mail: [email protected]

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

adevarul.ro

Alertă pe o plajă din România: Posibile rămășițe de dronă au fost găsite de un pescar

Pe plaja stațiunii românești Eforie Sud au fost descoperite, cel mai probabil, fragmente ale unei drone. Despre acest lucru a relatat pe 12 iulie publicația Adevărul.

Potrivit publicației, un pescar a găsit o bucată metalică și a anunțat salvamarii. Unii turiști presupun că ar putea fi o parte din aripa unei drone. La fața locului au sosit reprezentanți ai brigăzii antiteroriste. De asemenea, descoperirea a fost raportată Ministerului Apărării din România.

Autoritățile desfășoară o investigație.

moldova.europalibera.org

Viața între rugăciune și studii: tânăra de la Mănăstirea Japca care îmbină ascultarea cu două facultăți

Vitalia Lupu, o tânără de 19 ani, este prima viețuitoare din istoria Mănăstirii Japca care reușește să îmbine viața monahală cu studiile universitare. Anul trecut, a promovat toate examenele de bacalaureat cu nota 10 și a fost admisă simultan la două facultăți. Într-un interviu pentru Europa Liberă, Vitalia a povestit că, după finalizarea studiilor, visează să deschidă o clinică și un liceu pe teritoriul mănăstirii.

„Studiez la două facultăți și asta nu mă împiedică să fac ascultare la mănăstire. Studiez în cadrul Universității Tehnice a Moldovei, la Facultatea de Calculatoare, Informatică și Microelectronică. În paralel fac și Facultatea de Teologie Ortodoxă. Maica stareță este bucuroasă, pentru că, eu cumva stric percepțiile celorlalți din afară. Chiar și surorile care vor veni în viitor vor ști că este posibil să facă și studiile și să nu renunțe la relația lor cu Dumnezeu”, a spus tânăra.

Monahia Nina a confirmat că Vitalia este primaviețuitoare din istoria mănăstirii care reușește să urmeze o facultate și, în același timp, să își păstreze viața monahală. În timpul anului universitar, ea pleacă lunea la Chișinău și se întoarce vineri seara la mănăstire.

„La universitate mă comport ca o fată normală, sunt îmbrăcată în alte haine, parcă ar trăi o dublă personalitate în mine. Jumătate de zi sunt așa, jumătate de zi – altfel. Mă străduiesc să nu spun pentru că lumea nu înțelege”, a adăugat Vitalia.

Anul trecut, tânăra a luat 10 pe linie la examenele de bacalaureat.

„Eram în grădina mănăstirii, era sezonul vișinelor. Eram toate maicile la cules. Am aflat la telefon că sunt invitată la Președinție. Alergam prin grădină de bucurie, pentru că s-a îndeplinit această dorință a mea. Scopul acesta, de a avea media 10 la BAC, mi l-am propus din clasa a V-a. Discutam cu una dintre colege și i-am spus așa convinsă: «Eu o să am 10 la BAC». Și ea spune: «Dar nu e posibil, e foarte greu. N-ai să ajungi»”, își amintește Vitalia.

După finalizarea studiilor, tânăra visează să deschidă în curtea mănăstirii o clinică și un liceu pentru fete.

„Eu cred că voi putea folosi specializarea mea în cadrul mănăstirii. Ar fi bine ca în Moldova să fie la vreo mănăstire o clinică pentru călugări, ca să nu iasă călugării în lume, la medici. Capacitățile mele de după absolvirea facultății mi-ar permite să fiu fondatoarea unei clinici, aici, pe teritoriul mănăstirii”, a mai spus Vitalia.

Tânăra spune că își dorește să rămână la Mănăstirea Japca, întrucât aceasta i-a devenit parte din familie.

Igor Cecan/NM

R. Moldova a înregistrat progrese în justiție și combaterea corupției: Raport OCDE

Republica Moldova a înregistrat progrese în domeniul justiției și combaterii corupției. Este concluzia Raportului Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, adoptat în cadrul reuniunii plenare a Rețelei Anticorupție pentru Europa de Est și Asia Centrală.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, raportul confirmă îmbunătățiri în perioada 2023–2024 în domenii precum: politici anti-corupție (+9,9 puncte), protecția avertizorilor de integritate (+16,8 puncte), integritate în achizițiile publice (+14 puncte), independența sistemului judecătoresc (+6,1 puncte) și independența procuraturii (+7,6 puncte).

„În ultimii ani, s-a muncit mult pentru a curăța justiția de corupție, iar primele rezultate sunt deja vizibile. Vom continua reformele din domeniul justiției pentru ca fiecare cetățean să poată avea încredere că dreptatea funcționează pentru toți, iar legea este aceeași pentru fiecare”, a spus viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov.

РБК

Putin a semnat un decret pentru combaterea cuvintelor străine: „Amenințare la adresa limbii ruse”

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret privind aprobarea principiilor politicii lingvistice de stat. În document, utilizarea cuvintelor împrumutate din alte limbi este indicată drept una dintre amenințările la adresa limbii ruse, care susține „comunitatea cultural-civilizațională unitară a Lumii Ruse”, potrivit The Moscow Times.

În special, decretul menționează ca risc „utilizarea nejustificată în comunicarea oficială a cuvintelor străine care au echivalente uzuale în limba rusă, precum și a termenilor străini care nu apar în dicționarele normative”. Autoritățile intenționează astfel să reducă folosirea cuvintelor din alte limbi în discursul oficial.

În cadrul acestei politici lingvistice, Kremlinul plănuiește să promoveze limba rusă, pe care o cataloghează „o comoară națională a Rusiei și o bază a statalității ruse”, ca mijloc de comunicare între etnii în spațiul post-sovietic și să-i crească popularitatea în străinătate.

Totodată, documentul prevede crearea unei serii unificate de manuale școlare pentru limbile popoarelor Rusiei și o metodologie unificată de predare. În tastatura chirilică va fi alocat un spațiu special pentru literele limbilor naționale.

În iunie, Duma de Stat a adoptat o lege care restricționează folosirea cuvintelor străine în spațiul public, un pas descris drept „protecția limbii ruse de excesul de împrumuturi”. Legea impune limite în utilizarea cuvintelor străine pe afișe, etichete, reclame și în denumirile complexelor rezidențiale.

Tot în iunie, Putin a cerut renunțarea „consecventă la împrumuturile vulgare și mecanice din alte limbi, care nu îmbogățesc, ci murdăresc și denaturează limba rusă”. El a subliniat necesitatea folosirii alfabetului chirilic în spațiul public, în locul unui „amestec” de litere latine și alte simboluri.

Ucraina, vizată de noi atacuri cu rachete și drone: două persoane ucise la Cernăuți. Mesajul lui Zelenski

În noaptea trecută, Rusia a lansat un nou val de atacuri cu drone și rachete asupra orașelor ucrainene. În orașul Cernăuți, din vestul țării, două persoane au murit în urma căderii resturilor unor drone doborâte, iar cel puțin 14 persoane au fost rănite, potrivit  Radio Svoboda.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că în cursul nopții Rusia a lansat asupra Ucrainei 26 de rachete de croazieră și 597 de drone, dintre care mai mult de jumătate au fost de tip Shahed, cu capabilități de atac. Potrivit lui, forțele de apărare antiaeriană au doborât peste 20 de rachete și majoritatea covârșitoare a dronelor.

La Cernăuți, o femeie de 26 de ani și un bărbat de 43 de ani au fost uciși din cauza unor fragmente căzute, a raportat Ruslan Zaparnyuk, șeful Administrației Militare din Cernăuți. Cel puțin 14 persoane au fost rănite în regiune, inclusiv patru persoane care se află în stare gravă, notează The Kyiv Independent.

La Lvov a izbucnit un incendiu pe acoperișul unei clădiri nerezidențiale, a raportat primarul Andrii Sadovy. Mai multe clădiri rezidențiale și industriale, vehicule și o grădiniță au fost lovite în oraș.

Harkovul a fost lovit de două bombe aeriene ghidate și 10 drone. Doi oameni au fost răniți și spitalizați, a anunțat primarul orașului, Igor Terehov.

În regiunea Cerkasî au fost avariate 8 clădiri și linii electrice.

La Luțk, o casă privată a fost complet distrusă, iar alte distrugeri au fost raportate, fără informații despre victime.

Explozii s-au produs în cursul nopții și în Kiev, Nikolaev, Kropivnițki și Herson.

„Ritmul atacurilor aeriene ale Rusiei impune decizii rapide și poate fi redus prin sancțiuni, chiar acum. Sunt necesare sancțiuni secundare dure împotriva tuturor celor care ajută „rușii” să producă drone și să câștige bani din petrol. Este nevoie de mai multă apărare antiaeriană și investiții în drone-interceptoare, care deja dau rezultate bune. Războiul poate fi oprit doar prin forță. Așteptăm din partea partenerilor nu doar semnale, ci acțiuni care să salveze vieți”, a scris Zelenski într-o postare pe Telegram.

ДСНС України
Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: