27 de moldoveni de negăsit deocamdată, în urma cutremurului din Turcia
Full Article 2 minutes read

27 de moldoveni de negăsit deocamdată, în urma cutremurului din Turcia

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) informează că locul aflării a 27 de moldoveni aflați în Turcia nu a fost deocamdată stabilit.

Potrivit ministerului de Externe, responsabilii de la ambasada țării noastre la Ankara continuă eforturile de contactare și comunicare cu cetățenii noștri.

Amintim că trei moldoveni, o femeie în vârstă de 36 de ani și 2 copii minori, membri ai aceeași familii, au decedat în localitatea Hatay din Turcia.

Linia telefonică pentru urgențe consulare de la ambasada țării noastre de la Ankara este constituită în regim de permanență, la fel și Centrul de Apel al MAEIE disponibil în Republica Moldova.

Informații suplimentare:

Adresa: Ceyhun Atuf Kansu Cad., no.106/22, Ehlibeyt mah., Balgat, Çankaya, Ankara, Republica TurciaTelefon: +90 312 446 55 27 (activ în programul de lucru al misiunii diplomatice)

Linia telefonică pentru urgențe consulare: +90 541 687 21 04 (activ în regim de permanență pentru cetăţenii Republicii Moldova, aflaţi în situaţie de urgenţă (deces, accident, situaţie de pericol sau cu caracter extraordinar, calamitate)).

Email: 

Pagină web: https://turcia.mfa.gov.md/ro/Centrul de apel al MAEIE: 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.

Erdogan confirmă decesul a 8.574 de persoane, iar 49.133 au fost rănite și 6.444 de clădiri s-au prăbușit în timpul cutremurului din Turcia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: