30 de zile de arest preventiv pentru cei doi soldați care au comis crima din Parcul Valea Trandafirilor
Full Article 1 minutes read

30 de zile de arest preventiv pentru cei doi soldați care au comis crima din Parcul Valea Trandafirilor

Magistrații au decis ca cei doi soldați care au comis crima din Parcul Valea Trandafirilor să fie plasați în arest în Penitenciarul 13 pentru 30 de zile. Decizia a fost luată în data de 6 ianuarie. 

Ministerul Apărării, în data de 5 ianuarie, a confirmat că doi soldați din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare” sunt suspectați de un omor în Parcul Valea Trandafirilor. Potrivit sursei, soldații au fost încorporați în serviciul militar în termen în luna aprilie 2021, iar pe 2 ianuarie cei doi tineri se aflau în concediu, în afara unității militare.

„Ministerul Apărării va colabora cu toată deschiderea și cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanțelor pe cazul dat”, a precizat instituția.

Pe 3 ianuarie, în apropierea unui lac din Parcul Valea Trandafirilor a fost depistat cadavrul unui tânăr de 21 de ani din capitală. Pe suprafața corpului au fost depistate multiple leziuni, în special în regiunea capului. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: