A împlinit 13 ani cu o zi înainte de înmormântarea prietenului său. Cum a aflat David de decesul lui Valerian, bicicliștii loviți de o mașină la Stăuceni
Full Article 2 minutes read

A împlinit 13 ani cu o zi înainte de înmormântarea prietenului său. Cum a aflat David de decesul lui Valerian, bicicliștii loviți de o mașină la Stăuceni

David Melnic, unul dintre cei doi bicicliști care au fost tamponați pe 21 februarie de un automobil în apropierea localității Stăuceni, se simte mai bine. Băiatul s-a ales cu mai multe traume, printre care comoție, contuzie la mai multe organe și fractură la claviculă. Mama adolescentului mărturisește că vestea despre decesul prietenului său l-a distrus moral. 

„David este viu și se află în spital. El este transferat din secție în secție și se simte, relativ mai bine, merge spre recuperare. Este ceva cumplit pentru el, dar și pentru noi. Copiii au mers regulamentar, au fost echipați corespunzător și nici nu s-au așteptat la așa ceva. Ieri mi-a spus, că are în telefon programul, unde este arătat traseul lor și el mi-a spus că nici un cm nu au pășit peste linie”, a mărturisit Iana Cozma – Melnic.

Șoferul, care i-a lovit pe băieți, a depus solicitare la Curtea de Apel ca să iasă din arestul preventiv, care i-a fost dat pentru 30 de zile. În acest sens, familia Melnic și Coșcodan roagă organele de drept ca bărbatul să primească o sentință cinstită.

„Domnul vrea să iasă la libertate și să părăsească țara. Vrea să scape de justiție”, a adăugat mama lui David.

Părintele lui David le-a mulțumit oamenilor pentru mesajele de susținere, care îl ajută să treacă peste această durere imensă.

„Ei au fost foarte apropiați și își planificau ziua de naștere împreună. David a împlinit 13 ani duminică, înainte de înmormântarea lui Valerian. Copilul într-una întreba ce este cu el. Eu îi spuneam că este transferat în alt spital, că la el e foarte rău, ca să îl pregătesc pentru noutate cea rea. Vestea pentru el a fost foarte dureroasă”, a povestit Iana Cozma – Melnic.

Amintim că, pe 21 februarie doi bicicliști au fost tamponați de un automobil în apropierea localității Stăuceni. Unul dintre ei, care era campion al Republicii Moldova, a decedat.

Tatăl copilului decedat a publicat mai multe imagini cu impactul. Ulterior, el a anunțat despre moartea fiului său, Valerian.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: