A început Săptămâna Tineretului. Activitățile organizate în Chișinău: mafia, master chef și city guest
Full Article 50 second read

A început Săptămâna Tineretului. Activitățile organizate în Chișinău: mafia, master chef și city guest

În municipiul Chișinău a început Săptămâna Tineretului. Centrul Municipal de Tineret Chișinău a publicat programul activităților disponibile în perioada 7- 13 noiembrie 2022.

7 noiembrie – Lansarea Săptămânii Tineretului la Chișinău în PMAN – 15:00

8 noiembrie – Tinerii vor explora jocul ,,Mafia Day” – 16:00

9 noiembrie – Activități cu tinerii din centrele de plasament din Chișinău – 16:00

10 noiembrie – Cunoaștem centrele de tineret din suburbii cu troleibuzul! – 15:00

11 noiembrie – Concursul ,,#YouthMasterCheff” – 16:00

12 noiembrie – ,,City Quest”, ora 13:00, tinerii vor avea condiția să identifice locațiilor solicitate în schimbul unui premiu De asemenea, va avea loc Forumul bunelor practici în domeniul voluntariatului.

13 noiembrie – Ziua Națională a Tineretului o vom marca prin organizarea unui panel de discuții despre perspectivele de dezvoltare a sectorului de tineret.

Mai multe detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: