A încurcat drumul cu trotuarul? Șoferul unui Porsche Cayenne a împărțit pumni la Botanica (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

A încurcat drumul cu trotuarul? Șoferul unui Porsche Cayenne a împărțit pumni la Botanica (VIDEO)

Doi indivizi s-au luat la pumni, după ce unul dintre ei, care conducea un Porsche Cayenne, ar fi încercat să se deplasaze cu mașina pe trotuar. Incidentul a avut loc în seara de 11 ianuarie, la intersecția străzii Cuza Vodă și bulevardul Dacia din capitală. Imaginile au fost publicate în grupul „Gorod bez marshrutok” de pe Facebook.

x

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a precizat că poliția a fost sesizată la ora 19:40. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul DP mun. Chișinău, care a stabilit ca între doi bărbați s-a iscat un conflict, care a generat în bătaie.

Aceștia au 26 și respectiv 36 de ani. Indivizii au fost conduși la inspectorat, unde au depus câte o plângere cu privire la cele întâmplate.

Tânărul de 26 de ani susține că celălalt bărbat a încercat să se deplaseze cu o mașină Porsche pe trotuar. La rândul său, individul susține că celălalt protagonist i-a deteriorat bara de la automobil, motiv din care s-ar fi iscat, de fapt, conflictul.

Cazul a fost înregistrat de poliție, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: