A încurcat drumul cu trotuarul? Șoferul unui Porsche Cayenne a împărțit pumni la Botanica (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

A încurcat drumul cu trotuarul? Șoferul unui Porsche Cayenne a împărțit pumni la Botanica (VIDEO)

Doi indivizi s-au luat la pumni, după ce unul dintre ei, care conducea un Porsche Cayenne, ar fi încercat să se deplasaze cu mașina pe trotuar. Incidentul a avut loc în seara de 11 ianuarie, la intersecția străzii Cuza Vodă și bulevardul Dacia din capitală. Imaginile au fost publicate în grupul „Gorod bez marshrutok” de pe Facebook.

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a precizat că poliția a fost sesizată la ora 19:40. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul DP mun. Chișinău, care a stabilit ca între doi bărbați s-a iscat un conflict, care a generat în bătaie.

Aceștia au 26 și respectiv 36 de ani. Indivizii au fost conduși la inspectorat, unde au depus câte o plângere cu privire la cele întâmplate.

Tânărul de 26 de ani susține că celălalt bărbat a încercat să se deplaseze cu o mașină Porsche pe trotuar. La rândul său, individul susține că celălalt protagonist i-a deteriorat bara de la automobil, motiv din care s-ar fi iscat, de fapt, conflictul.

Cazul a fost înregistrat de poliție, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: