A uitat unde a parcat mașina și a crezut că i-a fost furată. Un bărbat din capitală riscă detenție pentru denunț fals (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

A uitat unde a parcat mașina și a crezut că i-a fost furată. Un bărbat din capitală riscă detenție pentru denunț fals (VIDEO)

Un bărbat de 35 de ani din capitală a sesizat poliția comunicând că pe parcursul nopții i-a fost răpit automobilul de model „Toyota Prius”,  ce era parcat în curtea blocului de locuit. Cazul a avut loc în seara de 8 octombrie, informează Poliția. 

Ofițerii secției investigare infracțiuni a IP Botanica, au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală, pentru a stabili și identifica făptașul în comiterea infracțiunii cât și locul automobilului răpit. În cadrul acțiunilor desfășurate de către forțele de ordine și analizării imaginilor video ridicate de pe camerele de supraveghere s-a constatat că mijlocul de transport a fost luat de la locul parcării chiar de către bărbat.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vina, comunicând că a mers în ospeție, după care a uitat unde a parcat automobilul.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Denunţarea falsă sau plângerea falsă”, care conform legislației se pedepseşte cu amendă în mărime de pînă la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

În acest context Poliția face apel către cetățeni, să nu recurgă la așa gesturi și să ducă organele de drept în eroare, deoarece acțiunile date se pedepsesc penal.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: