Accident cumplit la Rîșcani. Trei persoane au decedat, printre care și un bebeluș de trei luni
Full Article 2 minutes read

Accident cumplit la Rîșcani. Trei persoane au decedat, printre care și un bebeluș de trei luni

Grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni, raionul Rîșcani. Un automobil marca Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris. În urma impactului trei persoane au decedat. Tragedia a avut loc în noaptea de 28 septembrie, în jurul orei 00:05.

Potrivit oamenilor legii, totul s-ar fi întâmplat în urma unui conflict în familie, după care un bărbat de 33 de ani a urcat la volanul unei mașini de marcă Skoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide. La scurt timp după ce soția acestuia a anunțat poliția, a avut loc și tragicul accident.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că impactul a avut loc pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni.

Șoferul Skodei, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului.

Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto al Toyotei, în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni.

Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

Tot la faţa locului a fost identificat un conducător auto, martor la cele întâmplate. Acesta a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Scodei se deplasa cu viteză din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni), i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, iar la o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

La moment sunt investigate toate circumstanțele acestui caz.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: