Accident în capitală. O adolescentă a murit în drum spre spital, după ce a fost lovită de o mașină
Full Article 2 minutes read

Accident în capitală. O adolescentă a murit în drum spre spital, după ce a fost lovită de o mașină

O fată în vârstă de 17 ani a decedat în urma unui accident rutier care s-a produs seara trecută, pe șos. Hîncești din capitală. Potrivit poliției, aceasta a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada într-un loc neautorizat.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în seara zilei de 2 decembrie, în jurul orei 19.20, prin intermediul serviciului 112, pentru a interveni la documentarea unui accident rutier produs pe șos. Hîncești. Angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun.Chișinău au stabilit că o mașină marca Volvo, condusă de conducător în vârstă de 48 de ani, a tamponat o minoră de 17 de ani, care traversa strada în afara trecerii de pietoni.

Tânăra a fost preluată de un echipaj medical. În pofida eforturilor lucrătorilor medicali, adolescenta a decedat în drum spre spital.

A fost dispusă inițierea unui proces penal, iar organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele.

***

În acest context Poliția Capitalei, recomandă:

– traversați strada doar la trecerile pentru pietoni și la culoarea verde a semaforului. Oferiți-le conducătorilor auto timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!

– asigurați-vă din timp ca sunteți vizibil pentru conducătorii unităților de transport atunci când aveti intenția de a traversa strada.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: