Accident în regiunea Odessa cu implicarea unui autocar de pe ruta Chișinău-Kiev. Un moldovean a decedat
Full Article 50 second read

Accident în regiunea Odessa cu implicarea unui autocar de pe ruta Chișinău-Kiev. Un moldovean a decedat

Un moldovean a decedat, iar alte patru persoane s-au ales cu diverse traumatisme în urma unui accident rutier cu implicarea unui camion și unui autocar de pe cursa regulată Chișinău – Kiev. Accidentul a avut loc în dimineața zile de astăzi, 27 iulie, în apropiere de comuna Znamenka din regiunea Odessa, informează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Potrivit MAEIE, în autocar se aflau 20 de persoane. În urma producerii accidentului, un bărbat în vârsta de 61 de ani, cetățean al Republicii Moldova a decedat, iar soția acestuia este internată în secția de reanimare. Alte trei victime ale accidentului, cetățeni ucraineni, au avut nevoie de îngrijii medicale, fiind internate la spitalul din localitatea Podolsk.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar Consulatul Republicii Moldova de la Odessa se află în contact cu autoritățile ucrainene pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și oferirea asistenței consulare familiei îndoliate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: