FOTO/VIDEO Accident mortal în sectorul Botanica: un bărbat – lovit de o mașină. Automobilul s-a răsturnat
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Accident mortal în sectorul Botanica: un bărbat – lovit de o mașină. Automobilul s-a răsturnat

Un bărbat de 76 de ani a murit în sectorul Botanica al capitalei. Acesta a fost lovit de o mașină de model Audi, în timp ce traversa strada regulamentar. Șoferul automobilului a încercat să se eschiveze de la locul accidentului, însă a fost reținut de polițiști. Informația a fost comunicată de Poliția Republicii Moldova. 

Poliția a fost anunțată cu privire la accident în dimineața zilei de 4 septembrie, în jurul orei 07:00. Impactul a avut loc pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, șoferul de 26 de ani, conducând un Audi înmatriculat în alt stat, a tamponat un bărbat de 76 de ani, care traversa strada regulamentar. În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc”, au comunicat oamenii legii.

Se menționează că „șoferul a încercat să se eschiveze de la locul accidentului rutier, dar a fost reținut de polițiști”.

„Bărbatul a refuzat testarea alcoolscopică, urmând să-i fie prelevate probele biologice pentru a se stabili dacă era sau nu sub influența alcoolului sau a altor substanțe și urmează să fie reținut pentru 72 de ore. Pe caz a fost inițiat un proces penal, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, au declarat polițiștii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: