Accident mortal pe trecerea de pietoni. O femeie de 57 de ani a fost lovită de un camion
Full Article 40 second read

Accident mortal pe trecerea de pietoni. O femeie de 57 de ani a fost lovită de un camion

O femeie de 57 de ani, care traversa strada pe o trecere de pietoni, a murit după ce a fost lovită de un camion. Accidentul s-a produs pe șoseaua Muncești din capitală.

UPDATE 20:00 Polițiștii au reținut șoferul pentru 72 de ore.

Apelul la serviciul 112 a parvenit la ora 14:55.

Preliminar, polițiștii au stabilit că femeia traversa strada la trecerea nedirijată pentru pietoni, fiind lovită de un camion, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.

În urma traumelor primite femeie a decedat pe loc.

Pe caz a fost dispusă inițierea unei cauze penale, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: