Accident pe traseul Leușeni-Hîncești. O femeie de 40 de ani a fost transportată la spital
Full Article 2 minutes read

Accident pe traseul Leușeni-Hîncești. O femeie de 40 de ani a fost transportată la spital

O femeie de 40 de ani a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă, după ce a avut de suferit în urma unui accident rutier care s-a produs pe traseul Leușeni-Hîncești, în seara zilei de 27 martie. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Potrivit sursei citate, apelul la serviciul 112 a parvenit de la un trecător, care a comunicat că pe traseul Leușeni- Hîncești, în apropiere de stația PECO s-a produs un accident rutier, cu implicarea a două mijloace de transport.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani, fiind la volanul unui autoturism de model Hunday Getz, care intenționa să vireze la stânga în stația PECO, nu s-a asigurat, nu a cedat trecerea și a tamponat frontal un alt automobil, de model Renault Trafic, care se deplasa regulamentar din direcția postului vamal Leușeni. La fața locului a fost solicitată ambulanța pentru acordarea ajutorului medical unei pasagere în vârstă de 40 de ani.

Precizăm că ambii șoferi au fost testați cu aparatul „Drager”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și stabilirea sancțiunii persoanei vinovate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: