„Acesta este un sabotaj”. PSRM se va plânge pe Maia Sandu pe baza „dovezilor lui Țîrdea”
Full Article 2 minutes read

„Acesta este un sabotaj”. PSRM se va plânge pe Maia Sandu pe baza „dovezilor lui Țîrdea”

Susținătorii lui Igor Dodon din PSRM se vor plânge observatorilor internaționali pe Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Maia Sandu. Acest lucru a fost anunțat pe 11 noiembrie de către secretarul de presă al lui Dodon, Ludmila Munteanu. „Acesta este sabotaj, organizat special pentru a distrage atenția de la un alt subiect exploziv. Este vorba despre dovezile finanțării ilegale a Maiei Sandu și a partidului ei din străinătate, pe care Bogdan Țîrdea le-a prezentat astăzi ”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

„Informațiile prezentate astăzi de deputatul Bogdan Țîrdea dăunează puternic imaginii unui „politician”, prin urmare, au fost forțați să organizeze o acțiune de sabotaj pentru a abate atenția societății”, a subliniat Munteanu și a adăugat că stafful lui Dodon „condamnă luarea ilegală a materialelor electorale organizată de reprezentanții PAS-ului”.

Secretarul de presă a subliniat, de asemenea, că toate materialele campaniei lui Dodon au fost plătite din fondul campaniei. „O tipografie privată ne-a informat despre problemele tehnice și că a apelat la o altă tipografie, pe baza unui contract. Toate acțiunile noastre sunt absolut legale, spre deosebire de acțiunile contracandidatului”, a spus ea.

Amintim că în dimineața zilei de 11 noiembrie, deputații PAS, după ce au primit un mesaj de la susținătorii partidului lor, au ajuns la tipografia de stat Universul. Acolo au descoperit că tipografia tipărea ziare electorale în sprijinul candidatului la președinție Igor Dodon în tiraj mare. În același timp, ziarele în sine indică faptul că au fost tipărite într-o tipografie privată Edit Tipar Grup. PAS consideră că ziarele au fost tipărite ilegal. Stafful lui Dodon a răspuns că totul este legal și sunt gata să depună toate documentele poliției.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: