Actele de corupție ale angajaților CFM vor putea fi raportate. Conducerea întreprinderii promite confidențialitate
Full Article 50 second read

Actele de corupție ale angajaților CFM vor putea fi raportate. Conducerea întreprinderii promite confidențialitate

Reprezentanții întreprinderii „Calea Ferată din Republica Moldova” (CFM) anunţă lansarea, începând de astăzi, a Liniei Anticorupţie. Potrivit acestora, inițiativa va permite prevenirea cazurilor de abuz în serviciu, combaterea şi prevenirea corupţiei, furturilor, delapidărilor şi altor tipuri de fraudă.

Astfel, cetăţenii pot apela în intervalul orelor 08.00 – 17.00, în zilele de luni-vineri, la numerele de telefon (+373-22) -833-338, 069-555-655 (Viber, WhatsApp) sau la adresa de e-mail [email protected], toate mesajele urmând să fie înregistrate 24 din 24 de ore.

Instituţia susţine că toate informaţiile parvenite vor purta caracter confidenţial. Acestea vor fi verificate şi examinate cu întreprinderea măsurilor ce se impun. Adresările, care vor conţine coordonatele solicitantului, vor fi examinate oficial în modul stabilit de legislaţia Republicii Moldova.

Nu vor fi examinate informaţiile care nu vor conţine fapte concrete, precum şi informaţiile cu caracter ofensator, se mai arată în comunicat.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: