Activitatea Complexului Orheiul Vechi a fost suspendată. Precizările poliției
Full Article 2 minutes read

Activitatea Complexului Orheiul Vechi a fost suspendată. Precizările poliției

Activitatea Complexului muzeal Orheiul Vechi a fost suspendată pe perioada declarării stării de urgență la nivel național. Precizările au fost făcute de către reprezentanții Inspectoratului General al Poliției.

Într-un comunicat de presă publicat pe 4 aprilie, aceștia menționează că angajații Inspectoratului de Poliție Orhei patrulează zilnic zona respectivă, pentru a evita creșterea fluxului de persoane și pentru a le explica celor care vor să viziteze Complexul că locurile publice sunt un pericol pentru ei, în această perioadă.

„Intervenim cu rugămintea ca cetățenii să fie responsabili și să respecte măsurile stabilite de autorități, să se informeze doar din surse sigure și oficiale, la fel să renunțe categoric la deplasările spre respectiva zonă turistică”, se mai arată în mesajul oamenilor legii.

 

Inspectoratul General al Poliției informează cetățenii că, în urma declarării stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, a fost suspendată și activitatea Complexului muzeal Orheiul Vechi. Angajații Inspectoratului de Poliție Orhei patrulează zilnic zona respectivă, pentru a evita creșterea fluxului de persoane și pentru a le explica celor care vor să viziteze Complexul că locurile publice sunt un pericol pentru ei, în această perioadă. Astfel, intervenim cu rugămintea ca cetățenii să fie responsabili și să respecte măsurile stabilite de autorități, să se informeze doar din surse sigure și oficiale, la fel să renunțe categoric la deplasările spre respectiva zonă turistică. IGP reiterează că, toate măsurile întreprinse sunt pentru siguranța și sănătatea populației. Vă rugăm să vă conformați, să aveți răbdare și să ne respectăm reciproc. #stai_acasă_împreună_vom_reuși

Geplaatst door Poliția Republicii Moldova op Zaterdag 4 april 2020

Amintim că pe 17 martie în Republica Moldova a fost decretată stare de urgență națională din cauza pandemiei de COVID-19.

Până în prezent, în țara noastră au fost înregistrate 752 de cazuri de îmbolnăviri. Cele mai multe cazuri depistate sunt în Chișinău (266), Soroca (114) și Ștefan Vodă (112). La Orhei au fost diagnosticate 15 persoane.

Din totalul de persoane infectate, 29 s-au însănătoșit, iar 12 au decedat.

Alte 190 de persoane sunt suspecte de infectare și așteaptă rezultatele analizelor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: