Activitatea mijloacelor de transport a întreprinderilor municipale, monitorizată în regim online. Autoritățile au creat o hartă digitală
Full Article 1 minutes read

Activitatea mijloacelor de transport a întreprinderilor municipale, monitorizată în regim online. Autoritățile au creat o hartă digitală

Autoritățile publice locale au creat o hartă online, prin intermediul căreia pot fi monitorizate unitățile de tehnică din dotarea parcurilor auto ale regiilor municipale. În acest sens, pe autospecialele din cadrul Regiei „Exdrupo”, „Asociației de gospodărire a spațiilor verzi”, Regiei „Autosalubritate” şi „Apă-Canal Chişinău” au fost instalate sisteme GPS. Adresele de intervenție pot fi vizualitate, în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

„Orice cetățean poate vedea câte autospeciale lucrează pe teren şi în ce perioade de timp, care staționează la acea oră sau de la care întreprindere sunt”, a declarat edilul capitalei, Ion Ceban.

Totodată, serviciile municipale de profil lucrează la definitivarea datelor privind numărul mijloacelor de transport a Parcului Urban de Autobuze şi a Regiei Transport Electric Chişinău, care la fel, vor fi incluse pe o aceiași platformă.

Anterior, Primăria Chișinău a elaborat și alte hărți interactive, care prezintă informații relevante despre activitățile sau adresele din oraș.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: