Activitatea mijloacelor de transport a întreprinderilor municipale, monitorizată în regim online. Autoritățile au creat o hartă digitală
Full Article 1 minutes read

Activitatea mijloacelor de transport a întreprinderilor municipale, monitorizată în regim online. Autoritățile au creat o hartă digitală

Autoritățile publice locale au creat o hartă online, prin intermediul căreia pot fi monitorizate unitățile de tehnică din dotarea parcurilor auto ale regiilor municipale. În acest sens, pe autospecialele din cadrul Regiei „Exdrupo”, „Asociației de gospodărire a spațiilor verzi”, Regiei „Autosalubritate” şi „Apă-Canal Chişinău” au fost instalate sisteme GPS. Adresele de intervenție pot fi vizualitate, în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

x

„Orice cetățean poate vedea câte autospeciale lucrează pe teren şi în ce perioade de timp, care staționează la acea oră sau de la care întreprindere sunt”, a declarat edilul capitalei, Ion Ceban.

Totodată, serviciile municipale de profil lucrează la definitivarea datelor privind numărul mijloacelor de transport a Parcului Urban de Autobuze şi a Regiei Transport Electric Chişinău, care la fel, vor fi incluse pe o aceiași platformă.

Anterior, Primăria Chișinău a elaborat și alte hărți interactive, care prezintă informații relevante despre activitățile sau adresele din oraș.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: