Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor are un nou director
Full Article 2 minutes read

Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor are un nou director

Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC) are un nou director general. Este vorba despre Serghei Merjan, care fost desemnat câștigător a în urma probei  interviului din 27 octombrie. Informația a fost confirmată de către deputatul PAS Dumitru Alaiba, pe 28 octombrie.

Serghei Merjan este în prezent angajat al Asociației Promo-LEX, fiind expert în achiziții publice. Anterior, acesta a deținut funcția de consultant în cadrul Băncii Mondiale. A lucrat în calitate de expert-trainer pentru Corporate & Public Management Consulting International OÜ, Proiect finanţat de Delegaţia UE în Moldova, dar și la Agenția Servicii Publice și  la Centrul de Politici și Reforme Structurale din Republica Moldova, în calitate de expert în achiziții. Din 2017 până în 2019 a fost angajat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

A mai lucrat pentru Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Centrul Analitic Independent Expert-Grup, Swedish Institute Funded Project on transparency și Curtea de Conturi.

Amintim că în finala concursului pentru funcția de director general al ANSC au acces Irina Gutnic și Serghei Merjan.  În total, 9 candidați s-au înscris la concursul pentru funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: