Al doilea caz de triplă infecție în România: un copil de 3 ani are Covid, gripă şi virus respirator
Full Article 50 second read

Al doilea caz de triplă infecție în România: un copil de 3 ani are Covid, gripă şi virus respirator

În România a fost confirmat al doilea caz de triplă infecție. Un copil de 3 ani a fost internat la un spital din Bucureşti cu: COVID, gripă şi virus respirator.

„Se face testare la cele trei virusuri şi uimitor a ieşit la toate trei pozitiv un copilaş de 3 ani. Simptomele au fost multiplicate de tripla infecţie”, a comunicat pentru presa română un medic infecționist, care activează la spitalul unde a fost internat copilul de 3 ani, relatează ziare.com.

„Toate simptomele clasice de gripă sunt multiplicate de COVID şi virusul sincţial respirator. Dureri musculare, stare foarte proasă, dureri articulare la unii copii, greaţă, vărsături”, a adăugat medicul cu referire la simptomele infecției.

Copilul din Bucureşti este al doilea caz de triplă infecţie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: