Al doilea deces din cauza gripei, înregistrat în Republica Moldova. Femeia avea 44 de ani
Full Article 50 second read

Al doilea deces din cauza gripei, înregistrat în Republica Moldova. Femeia avea 44 de ani

O femeie de 44 ani din Transnistria a fost răpusă de gripă. Aceasta s-ar fi adresat târziu la medic, timp în care boala i-a dat complicații, comunică Pervîi Pridnestrovskii. 

Sursa menționează că femeii i-a fost confirmată gripa după deces.

„S-a adresat la doctor târziu, au început complicațiile. Gripa a fost confirmată deja după deces”, comunică sursa cu referire la epidemiologii locali.

***

Amintim că, pe 10 ianuarie, Ministerul Sănătății a anunțat că în săptămâna 2-8 ianuarie a fost înregistrat un caz de deces din cauza complicațiilor infecției gripale, primul în Republica Moldova, în sezonul 2022-2023.

Victima răpusă de gripă în Republica Moldova este un tânăr de 22 de ani. Cazul este rezultatul unei adresări cu întârziere, a comunicat ministra Sănătății Ala Nemerenco. Prin urmare, oficialul a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să să adreseze la medicii de familie la primele simptome.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: