Al nouălea caz de coronavirus, confirmat în România. Bărbatul s-a întors din Italia
Full Article 1 minutes read

Al nouălea caz de coronavirus, confirmat în România. Bărbatul s-a întors din Italia

În România a fost confirmat al nouălea caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Hunedoara, transmite Digi24.

„Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Menționăm că ieri, 6 martie a fost confirmată prezența virusului la un bărbat de 51 de ani din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava.

Precizăm că dintre cei 9 cetățeni români care au contactat virusul, 3 sunt declarați vindecați. Unul a fost externat, iar ceilalți doi rămân, momentan, sub observație medicală, în spital, conform deciziei medicilor din Timișoara.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: