Alaiba: Moldova rămâne a fi una dintre cele mai corupte țări din Europa, chiar dacă la conducere avem oameni onești
Full Article 2 minutes read

Alaiba: Moldova rămâne a fi una dintre cele mai corupte țări din Europa, chiar dacă la conducere avem oameni onești

Ministrul Economiei Dumitru Alaiba consideră că Republica Moldova rămâne a fi una dintre cele mai corupte țări din Europa. În același timp, acesta este convins că la conducerea țării sunt oameni cinstiți și bine intenționați.

Republica Moldova în continuare rămâne a fi una dintre cele mai corupte țări din Europa, asta chiar dacă eu am toată încrederea că la conducere avem oameni onești, avem oameni cinstiți, oameni bine-intenționați, care muncesc, într-adevăr, zi și noapte”, a declarat ministrul Economiei Dumitru Alaiba într-un interviu la postul de televiziune Vocea Basarabiei.

Alaiba a subliniat că guvernarea mai are mult de lucru pentru a combate fenomenul corupției.

Eu pot să vă confirm cu suta de procente, dar de la asta și de la votul din iulie anul trecut corupția nu a dispărut. Noi mai avem foarte mult de lucru și iată că ceea ce trebuie și este foarte complicat conversația aceasta s-o ai cu cetățenii, dar ceea ce trebuie să înțelegem e că, într-adevăr, lucrurile sistemice, noi nu lucrăm doar pentru ziua de mâine, noi lucrăm pentru ca lucrurile să rămână după noi pe decenii înainte și aceste lucruri trebuie să dureze, trebuie să mergem calculat, strategic, atent astfel încât să le consolidăm până la ireversibilitate. Iată, de exemplu, știrea, nu știu, a săptămânii, a lunii, a anului cu întoarcerea aeroportului în folosul statului”, a argumentat ministrul Economiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: