Alertă aeriană în toată Ucraina, după ce 3 avioane de luptă au decolat de pe un aeroport din Belarus
Full Article 40 second read

Alertă aeriană în toată Ucraina, după ce 3 avioane de luptă au decolat de pe un aeroport din Belarus

În dimineața zilei de 25 ianuarie, în toată Ucraina a fost anunțată o alertă aeriană. Ukrainskaia Pravda scrie că la ora 09:07 au început să răsune sirenele doar la Kiev, iar în câteva minute s-au răspândit în toată țara. 

Trei avioane de luptă au decolat de pe aeroportul Maciuliși din Belarus, inclusiv două MiG-31K VKS ale Federației Ruse, purtător de rachete Kinzhal și un luptător de escortă, scrie grupul de monitorizare din Belarus „Беларускі Гаюн”. 

Alarma înseamnă o amenințare cu privire la atacuri cu rachete. În acest moment, ucrainenii trebuie să se ascundă în adăposturi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: