(UPDATE) Alertă cu bombă într-un mall din sectorul Rîșcani al capitalei. Clădirea a fost încercuită, iar oamenii – evacuați
Full Article 50 second read

(UPDATE) Alertă cu bombă într-un mall din sectorul Rîșcani al capitalei. Clădirea a fost încercuită, iar oamenii – evacuați

Alertă cu bombă într-un mall din sectorul Rîșcani al capitalei, amplasat pe strada Alecu Russo. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției (IGP), Natalia Stati, a declarat pentru NM că toate serviciile specializate se află în aceste momente la fața locului. Personalul, dar și vizitatorii, au fost evacuați din clădire.

Potrivit sursei citate, poliția a fost sesizată în jurul orei 17:00, prin intermediul serviciului unic 112, precum că în clădire ar fi amplasat un obiect explozibil.

Oamenii legii spun că apelul a fost făcut de către un bărbat.

„Toate persoanele au fost evacuate, iar zona a fost încercuită. La fața locului activează serviciile specializate”, a declarat Natalia Stati pentru NM.

UPDATE 20:43: Alerta s-a dovedit a fi falsă, au declarat pentru NM reprezentanții IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: