Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Toate persoanele au fost evacuate, iar zona – încercuită
Full Article 1 minutes read

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Toate persoanele au fost evacuate, iar zona – încercuită

UPDATE 12:35: În urma verificărilor, alerta s-a dovedit a fi falsă. IGP anunță că nu au fost găsite obiecte suspecte ori explozibile. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.

Persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Știrea inițială: Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău cu sediul Buiucani di capitală. Inspectoratul General al Poliției anunță că toate persoanele au fost evacuate din incinta clădirii, iar zona a fost încercuită.

Purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru NM că oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 10:55, prin intermediul serviciului unic 112, precum că Judecătoria Chișinău sediul Buiucani este minată. Apelul a fost făcut de către un bărbat.

Potrivit sursei citate, toate persoanele au fost evacuate, iar zona a fost încercuită. La fața locului activează serviciile specializate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: