Alertă cu bombă la Primăria capitalei și Ambasada Ucrainei (UPDATE)
Full Article 1 minutes read

Alertă cu bombă la Primăria capitalei și Ambasada Ucrainei (UPDATE)

O alertă cu bombă a fost emisă în dimineața de 30 octombrie în capitală. Un bărbat necunoscut a telefonat la poliție și a anunțat că în incinta Primăriei mun. Chișinău și Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile.

UPDATE (10.20) În urma verificărilor, forțele de ordine nu au depistat obiecte suspecte sau explozibile. În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale, angajații poliției întreprend toate măsurile pentru a identifica și reține individul care a comunicat despre minarea instituțiilor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

La data de 30 octombrie ora 07:00, poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat comunicând că în incinta Primăriei mun. Chișinău și Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, zonele fiind încercuite, securizate, transportul fiind redirecționat.

La moment toate serviciile specializate activează, sediile sunt verificate. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Potrivit surselor NM, toți angajații primăriei au fost evacuați din clădire.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: