Alertă la Anenii Noi. Un bărbat a venit acasă beat și a amenințat că își va ucide copiii (UPDATE)
Full Article 2 minutes read

Alertă la Anenii Noi. Un bărbat a venit acasă beat și a amenințat că își va ucide copiii (UPDATE)

Un bărbat a fost reținut de poliție, după ce a venit acasă în stare de ebrietate și a amenințat fosta soție cu moartea copiilor. Incidentul a avut loc în dimineața de 5 noiembrie, în Anenii Noi.

(UPDATE 11:41) Contactat de IPN, primarul satului Mereni, Valentin Vieru, a declarat că familia s-a mutat recent în localitate. Soții, bărbatul de 24 de ani și soția lui, care are doar 20 de ani, au trei copii. Familia este caracterizată ca fiind social-vulnerabilă și se afla la evidența autorităților locale și a poliției. Tânărul nu este la prima abatere, întrucât își agresa frecvent soția, motiv pentru care femeia a venit să stea la nașa ei. Recent, bărbatul a ajuns pe mâna poliției pentru că a bătut-o crunt pe femeie.

În jurul orei 06.00, poliția din Anenii Noi a fost alertată de o femeie care a comunicat că finul ei, fiind în stare ebrietate, a venit acasă și a început să se manifeste agresiv față de membrii familiei. El și-a amenințat fosta soție cu moartea copiilor minori daca nu se întoarce la el.

La fața locului a venit poliția. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General al Poliției Mariana Bețivu, datorită intervenției prompte a ministrului Afacerilor Interne, șefului poliției naționale, polițiști și mascații de la BPDS „Fulger”, în jurul orei 8.45, copiii au fost eliberați, iar agresorul imobilizat.

Potrivit forțelor de ordine, în prezent, copiii sunt în afara oricărui pericol și beneficiază de consiliere psihologică din partea specialiștilor.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: