Alte opt persoane au decedat din cauza infecției COVID-19
Full Article 2 minutes read

Alte opt persoane au decedat din cauza infecției COVID-19

Alte opt persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății.

Deces 922: Femeie de 69 ani, din raionul Rezina. Internată la data de 07 august la Spitalul Raional Rezina. Comorbidități: obezitate gr.IV, diabet zahart, stenoză severă a v. aortale.

Deces 923: Bărbat de 52 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 08 august, la Spitalul „Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arteriala gr.II, cardiopatie hipertensiva, dereglarea toleranței la glucoză.

Deces 924: Femeie de 59 ani, din raionul Rezina. Transferată la data de 15 august de la Spitalul Raional Rezina la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, insuficiența venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare, obezitatea gr II.

Deces 925: Femeie de 52 ani, din raionul Telenești. Transferată la data de 04 august de la Spitalul Raional Telenești, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, insuficiența venoasă a vaselor membrelor inferioare, diabet zaharat, obezitate gr III – IV.

Deces 926: Femeie de 79 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 17 august, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, forma difuză în focar, st.III , insuficiență renală, diabet zaharat.

Deces 927: Femeie de 66 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiomiopatie.

Deces 928: Femeie de 48 ani, din Dubăsari. Comorbidități: pielonefrită cronică, insuficiență renală, hepatită cronică.

Deces 929: Femeie de 84 ani, din municipiul Chișinău. Transferată la data de 10 august de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: bradicardie sinusală, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie discirculatorie mixtă.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova, 32 484 de persoane s-au infectat cu COVID-19. 22 673 de pacienți s-au însănătoșit, iar 929 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: