Alte șapte persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un medic de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1
Full Article 2 minutes read

Alte șapte persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un medic de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1

Alte șapte persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății. Printre victime este un medic de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1.

x

Deces 851: Bărbat de 61 ani, din raionul Soroca. Transferat la data de 5 august, de la Spitalul Raional Soroca, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 852: Bărbat de 63 ani, din raionul Soroca. Internat la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: ciroză hepatică, hipertensiune arterială, insuficiență renală, diabet zaharat.

Deces 853: Bărbat de 62 ani, din raionul Ialoveni. Internat 22 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Deces 854: Femeie de 62 ani, din UTA Găgăuzia. Transferată, la data de 31 iulie, de la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Deces 855: Femeie de 71 ani, din raionul Florești. Internată la data de 31 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală cronică renală, pancreatită cronică, obezitate.

Deces 856: Bărbat de 38 ani, din raionul Anenii-Noi. Internat la data de 3 august, de la Spitalul Raional Anenii-noi la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: etilism cronic.

Deces 857: Dina Rusescu, în vârstă de 61 ani, medic infecționist în cadrul IMSP AMT Centru și Spitalului Clinic Municipal nr. 1. Aceasta a fost internată în stare gravă, la data de 10 august, la Institutul Oncologic. Test COVID-19 confirmat pozitiv pe 10 august.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 28 223 de cazuri de COVID-19. 19 740 de pacienți s-au însănătoșit, iar 857 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: