Alte șase persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un fost medic traumatolog
Full Article 2 minutes read

Alte șase persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un fost medic traumatolog

Alte șase persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății. Printre victime este un fost medic traumatolog.

x

Deces 879: Bărbat de 86 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 04 august, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 880: Femeie de 67 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data 24 iulie, la Spitalul „Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat.

Deces 881: Bărbat de 57 ani, din raionul Șoldănești. Transferat la data de 20 iulie, de la Spitalul Raional Șoldănești, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficineță cardiacă.

Deces 882: Bărbat de 65 ani, din municipiul Soroca. Internat la data de 30 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 883: Femeie de 76 ani, din raionul Călărăși. Internată la data de 11 august, la Spitalul Raional Călărași. Comorbidități: diabet zaharat, hipertenziue arterial gr.III, maladie varicoasă a membrelor inferioare.

Deces 884: Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 ani. A activat în calitate de medic traumatolog în cadrul Spitalului Raional Cimișlia, până în anul 2017. Acesta a fost internat la data de 03 august, la Spitalul Clinic Republican.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 29 483 de cazuri de COVID-19. 20 556 de pacienți s-au însănătoșit, iar 884 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: