Ambasada României: Programările pentru prestarea de servicii consulare au fost anulate
Full Article 1 minutes read

Ambasada României: Programările pentru prestarea de servicii consulare au fost anulate

Programările pentru serviciile consulare prestate de Ambasada României la Chișinău, Consulatul General al României la Bălți, Consulatul General al României la Cahul și Biroul consular de la Ungheni vor fi anulate, începând cu 16 martie 2020. Un comunicat în acest sens a fost publicat de Ambasada României, sâmbătă, 14 martie. Măsurile au fost luate în contextul prevenirii răspândirii coronavirusului de tip nou.

Totodată, misiunile diplomatice vor oferi în continuare asistență consulară în situații deosebite sau servicii consulare urgente, temeinic justificate, determinate de necesități deosebite (ex.: decese, accidente, acte solicitate de autoritățile locale în contextul pandemiei etc.), întregul personal consular rămâne la dispoziția cetățenilor români.

Informații privind serviciile consulare, programul oficiilor consulare, precum și numerele de telefon la care puteți primi asistență consulară pot fi găsite aici:
http://www.mae.ro/romanian-missions
https://informatiiconsulare.ro/mae/
https://www.econsulat.ro/

ANUNȚ IMPORTANT!Măsuri privind activitatea consulară în contextul evoluției SARS COV 2 (COVID-19)…

Geplaatst door Ambasada României în Republica Moldova op Zaterdag 14 maart 2020

Reluarea programului de lucru normal cu publicul va fi anunțată atât pe pagina de internet a misiunii diplomatice și oficiilor consulare, cât și prin notificare în contul dumneavoastră de pe www.econsulat.ro, se mai arată în comunicat.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: